Forum's loading time just got faster

Discussion in 'All Things AE Related' started by Dejan Corovic, Jun 8, 2019.

  1. Dejan Corovic

    Dejan Corovic Honorable

    Messages:
    341
    AE was always loading very slowly, here in UK.

    But last two days it's loading instantly. Is that happening to anybody else?
     
  2. nivek

    nivek As Above So Below

    Messages:
    12,455
    A result of recent work I've been doing, if I had known that members from the UK were experiencing slow loading times I would have made some changes sooner...I didn't know you were having this issue until recently when someone else pmed me...

    ...
     
    • Like Like x 1
  3. Dejan Corovic

    Dejan Corovic Honorable

    Messages:
    341
    Yeah, till few days ago, it was really a chore. I would load a page, than I would go to another site or watch video on YT and come back later.
     
  4. nivek

    nivek As Above So Below

    Messages:
    12,455
    I use eight different devices at three different locations locally to access this site but this forum isn't local for me...The server is in Arizona, I'm in North Carolina, but I haven't had any slow connections on my end...What the problem ended up being was an old security script I no longer use and deleted, or so I thought...There was still a line of that old code I found recently and apparently certain types of connections caused it to activate slowing some connections to the site...Anyway I've been spending the past week when I've been free from work going through everything on the site to find the culprit...Glad that solved the problem, we're also moving to a new server soon, mainly to increase resources available for near future plans for the site...

    ...
     
  5. michael59

    michael59 Noble

    Messages:
    920
    Sorry to say that it hasn't gotten any better for me. :(
     

Share This Page